На Силвестър Сталоун напоследък не му е никак спокойно в личен

...
На Силвестър Сталоун напоследък не му е никак спокойно в личен
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун покри още една от татуировките си

На  Силвестър Сталоун в последно време не му е по никакъв начин умерено в персонален проект. Първо, той покри една от татуировките си, отдадени на брачната половинка му Дженифър Флавин . Веднага по-късно потеглиха слуховете, че се случва нещо в фамилията на артиста.
 Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин и отстранената татуировка с името на брачната половинка му
Проблеми в фамилията на Силвестър Сталоун

Какви са аргументите за този слух

Не след дълго пристигна и новината, че Флавин е подала молба за бракоразвод. Причините за решението ѝ не са ясни, само че Дженифър Флавин упорства да остане да живее в фамилния дом в Палм Бийч, Флорида, като даже твърди, че Сталоун се пробва да укрие брачни активи.

Актьорът не обича да приказва кой знае какъв брой за фамилията си, само че въпреки всичко отхвърли твърденията на Флавин, с която е женен от 25 години. Също по този начин отхвърли да разяснява какво се случва сред тях под предлог, че това са фамилни проблеми и те би трябвало да бъдат решени не пред погледа на всички.

Но явно връзките сред двамата не се стоплят, тъй като Силвестър Сталоун е преработил и покрил още една от татуировките си, които са в чест на Флавин. Според Entertainment Tonight, татуистът на артиста Зак Перес е разгласил в профила си в Instagram част от процеса.
 Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин и новината, че двамата се развеждат след 25 години брак
Развежда ли се в действителност Силвестър Сталоун

Слагат ли завършек на 25 години брак с Дженифър Флавин

Вижда се по какъв начин татуировката, която би трябвало да е отпратка към очите на някогашната брачна половинка на Сталоун, е тотално изменена и от нея няма помен. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР